Градоначалникот на Охрид ќе биде погребан во понеделник

Посмртните останки на градоначалникот на општина Охрид, проф. д-р Јован Стојаноски ќе бидат изложени на 17.12.2018 (Понеделник), од 12:00 до 14:00 часот, во капелата на градските гробишта во Охрид.