Инсерти од средби: Посета на Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг во Владата на РМ

Видео инсерти од средбите со официјалната делегација и Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг во Владата на Република Македонија.