И(с)згубени во официјална конкуренција на Сохо Филм Фестивал во Њујорк, САД

Филмот И(с)згубени на Антонио Вељаноски на СОХО ФИЛМ ФЕСТИВАЛ во Њујорк.

По проекциите во Ирска, Јапонија, Лондон, и Аризона, краткиот филм на Антонио Вељаноски, ќе биде дел од годинешното издание на престижниот СОХО ФИЛМ ФЕСТИВАЛ во Њујорк SOHO FILM FESTIVAL NEW YORK.

И(с)згубени е во Режија на Антонио Вељаноски,
Кинематограф е Владимир Димоски,
Музиката е дело на Игор Василев Новоградска.
Продуценти се Елена Станишева и Зоран Летра.

линк од фестивалот: https://sohofilmfest.eventive.org/films/mi-s-sing-dog-5f6a5ff5641edb0037022df8