Известување за јавниот повик за ангажирање на лица за формирање тимови за подготовка на предлог проекти и нивна имплементација преку програмите на ЕУ

Се известуваат сите кандидати кои успешно ги поминаа првата и втората фаза на селекција( писмено тестирање и интервју) по јавниот повик за ангажирање на лица за формирање на тимови за подготовка на предлог проекти и нивна имплементација преку програмите на ЕУ дека третата фаза на селекција-ПРАКТИЧНА ИЗРАБОТКА НА ПРЕДЛОГ ПРОЕКТ ќе се одржи во петок на 16/11/2018 година во 11:00 часот во малата сала за состаноци во Општина Охрид.

Материјалите по кои ќе се одвива тестирањето им се доставени на кандидатите на нивните електронските адреси назначени во самите пријави.