Јавна расправа за буџетот на Општина Охрид за 2020 година

На 10 декември (вторник) со почеток во 19 часот во малата сала на Општина Охрид ќе се одржи Јавна Расправа за фискалната стратегија и нацрт програмите за буџетот за 2020 година.

Се покануваат претставници од Урбаните и Месни заедници и заинтересирани граѓани да бидат дел од овој настан.