K & M Car Wash – Охрид

Авто пералната K & M Car Wash врши:

  • ентериерно длабинско чистење
  • перење возила со восок
  • внатрешно озонско чистење
  • полирање: надворешно/фарови

Се наоѓаме на улицата „Никола Карев“ во Охрид, веднаш до Државниот Архив.

Повеќе информации на: 076 776 900

This slideshow requires JavaScript.