Кандидатите за градоначалник на Дебрца од СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ одиграа пријателски фудбалски натпревар

Противкандидатите за Градоначалник на Дебрца, Игор Крцоски Манце од СДСМ и Саше Силјаноски од ВМРО-ДПМНЕ денес одиграа пријателски фудбалски натпревар.