Ќе се одбележи Денот на Планетата Земја

Приклучете се во акцијата за чистење на езерото Козјак која ќе се спроведе во недела на 22 Април по повод одбележувањето на Денот на Планетата Земја во организација на Министерството за животна средина и просторно планирање, здруженијата „Гоу Грин“ и „ЦНВП Македонија”.