Концерт на Скопскиот дувачки квинтет во Центарот за култура Охрид

Утре во НУ Центар за култура „Григор Прличев” – Охрид ќе се одржи Концерт на Скопскиот дувачки квинтет.

Почетокот е во 19:00 часот, во малата сала, а влезот е слободен!

Марија Јаќимовска, флејта
Васил Атанасов, обоа
Ристо Ѓоревски, кларинет
Даниел Апостолов, фагот
Александар Гошев, хорна