Левица ЛО Охрид го одбележа 9 Мај, денот на победата над фашизмот

Активисти на Левица ЛО Охрид по повод Денот на победата над фашизмот, се поклонија и им оддадоа почит на борците на НОБ, со полагање свежо цвеќе.

,,Цутот на една младост, кој растеше и живееше со нас, кој се радуваше и тагуваше со нас… падна за она што мечтаеше – слобода на својот народ”.

Смрт на фашизмот, слобода на народот!


WebOhrid / 09.05.2022 / Левица ЛО Охрид