Лишени од слобода двајца прилепчани кај кои била најдена марихуана

На 31.07.2020 во 23:30 часот, на кеј „Македонија“ во Охрид, поради тоа што кај нив била пронајдена марихуана, лишени од слобода се две 16 годишни лица од Прилеп.

По документирање на случајот ќе биде поднесена соодветна пријава.