Љубица Ангелоска Кркачоска е нова в.д. директорка на ОУ „Живко Чинго“

Градоначалникот Кирил Пецаков, за нов в.д. директор на Основното училиште „Живко Чинго“ Велгошти ја назначи Љубица Ангелоска Кркачоска.

Таа доаѓа на местото од досегашната директорка Мирјана Крлеска.


WebOhrid / 10.02.2022 / Општина Охрид