Министерот Адеми на конференцијта „Заробена држава – илустрирана преку случајот – изградба на проектот ’Скопје 2014’

На конференцијата „Заробена држава – илустрирана преку случајот – изградба на проектот ’Скопје 2014’“, која денеска ја органиизраше Транспаренси интернешнл-Македонија, воведни обраѓања имаа: националниот координатор за култура и меѓуресорска соработка во Владата на Р.М., Роберт Алаѓозовски, Слаѓана Тасева, претседателка на Транспаренси интернешнл-Македонија, и министерот за култура на Р.М., Асаф Адеми. Во продолжение линк од неговото обраќање…

minister-transparensi-gotova