Министерот Спасовски утре во Струга ќе прими донација од германското сојузно МВР

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски утре (12.02.) во 12 часот во Полициската страница Струга од заменик амбасадорот на Сојузна Република Германија во нашата земја Марко Акватичи ќе ја прими донацијата од 16 возила од германското сојузно Министерство за внатрешни работи наменети за Одделот за гранични работи и миграција при МВР.