Министерот Спасовски во работна посета на Романија

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска престојува во работна посета во Букурешт, Романија каде во текот на денов ќе оствари официјални средби со министерката за внатрешни работи на Романија Кармен Дан како и со генералната директорка на СЕЛЕК Снежана Малеева.