Мирна новогодишна ноќ на територијата на СВР Охрид

Новогодишната ноќ, на целото подрачје на СВР Охрид (Охрид, Струга, Вевчани, Кичево и Дебар) помина мирно.

„Имавме стабилна и поволна безбедносна состојба, не се регистрирани нарушувања на јавниот ред и мир и нема случени сообраќајни незгоди.“ – информираат од СВР Охрид.