Направете фотографии со Дедо Мраз и новогодишни фото сесии во Фото Рекс

Овековечете ги предпразничните мигови во Фото Рекс во празнична атмосфера и сликање со Дедо Мраз, но и фото сесии во новогодишен амбиент.

Изненадете ги вашите најблиски со новогодишни фотографии, календари, сложувалки од ваши фотографии, или пак можеби имате своја идеја која сакате да ја реализирате.

Фото Рекс ве очекува!