Нарушен јавен ред и мир на ул. „Коста Абраш“ во Охрид

На осми овој месец, околу 17:30 часот, на улицата „Коста Абраш“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад од М.А. врз Х.Н.(23), двајцата од Охрид.

М.А. е повикан на разговор во полициска станица и против него ќе биде поднесена соодветна пријава.