Нарушен јавен ред и мир на ул. „Марко Нестороски“ во Охрид

На 25.07.2019 година во 21.30 часот, на улицата „Марко Нестороски“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со загрозување на сигурноста извршено од А.А.(36) врз Д.К.35, двајцата од Охрид.

По целосно документирање на настанот, СВР Охрид ќе поднесе соодветна пријава.