Нарушен јавен ред и мир на улица „Прилепска“

На седумнаесетти април оваа година околу 15 часот и 30 минути, на улицата „Прилепска“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со карање помеѓу Д.Ф.(41), К.Ф.(33) и Џ.Ф.(48), сите од Охрид.

Лицата се повикани во полициска станица а по целосно документирање на настанот, СВР Охрид ќе поднесе соодветна пријава.