25/07/2024
Охрид

Нарушен јавен ред и мир на улиците „Марко Нестороски“ и „Јане Сандански“

На дванаесетти април оваа година, во СВР Охрид пријавено е дека на улицата „Марко Нестороски“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од Д.М.(20) врз К.Н.(21), двајцата од Охрид.

По целосно документирање на настанот, СВР Охрид ќе поднесе соодветна пријава.

На дванаесетти април оваа година, околу 19 часот, на улицата „Јане Сандански“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад од Ц.М. (58) врз И.Џ.(55), двајцата од Охрид.

По целосно документирање на настанот, СВР Охрид ќе поднесе соодветна пријава.