Нарушен јавниот ред и мир на улицата „Серафим Китаноски“ во Охрид

На 09.06.2019 година во 00:05 часот, на улицата „Серафим Китаноски“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со физичка пресметка помеѓу С.К.(24) и С.Т. (18), двајцата од Охрид.

По целосно документирање на случајот, против нив, ќе биде поднесена соодветна пријава.