25/07/2024
Охрид

Нарушен јавниот ред и мир со карање и непристојно однесување во казино

На 05.10.2020 година во 19.35 часот, во казино лоцирано на улицата „Партизанска“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со карање и непристојно однесување помеѓу С.Т.(24) и В.Ѓ., двајцата од Охрид. По целосно документирање на настанот, СВР Охрид ќе поднесе соодветна пријава.