Нарушен јавниот ред и мир во угостителски објект во Струга

Денеска 24.12.2017 околу 02:30 часот во угостителски објект во Струга пријавено е нарушување на јавниот ред и мир, во кое учествувале С.Г. и Ш. М. од Струга.

По настанот С.Г. побарал медицинска помош во болницата во Струга. Се работи на целосно расчистување на случајот.