Недела на Бугарски театар во Охрид

НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид Ве поканува на гостувањето на Театар на виното од Варна Р.Бугарија со три монодрами:

29.10.2019 (вторник) Zorba
30.10.2019 (среда) Sayuri
31.10.2019 (четврток) Nushich

Картите се пуштени во продажба по цена од 100 денари на билетарата при НУЦК „Григор Прличев“ – Охрид, почеток 20:00 часот. Телефон за резервации 046/261-063, 075/283-066.