21/05/2024
Дебрца

Неработни денови во Општина Дебрца

Согласно одлуката на Министерството за труд и социјална политика и препораката на Владата на Република Македонија за новогодишните и Божиќните празници Општинската администрација на Општина Дебрца нема да работи во деновите:

  • 1 и 2 Јануари 2019 год. – Нова година
  • 7 Јануари 2019 год. – Рождество Христово – Божиќ