Нови наслови на книги во Библиотеката во Охрид

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Лавиринтот: Лек за смртта” – Џејмс Дашнер
 • “Малиот Јоханес” – Фредерик ван Еден
 • “Мајчино млеко” – Нора Икстена
 • “Жената во кафезот” – Јуси Адлер-Олсен
 • “Робинката” – Кетрин Лим
 • “Една неважна жена” – Оскар Вајлд
 • “Драми 1” – Митко Маџунков
 • “Драми 2” – Митко Маџунков
 • “Сеќавање за брат ми Драган Богдановски” – Раде Станковски
 • “Конески и фолклорот” – Ана Мартиноска
 • “Снежана Османли, жената која можеше да гледа и зад ридот”
 • “Македонска илустрирана енциклопедија за деца” – Ели Маказлиева