Нови наслови на книги во охридската Библиотека

НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

„Во потрага по Алјаска“ – Џон Грин
„Најдобрата работа што никогаш не ја доживеав“ – Лора Тејт
„Враќањето на козите“ – Луан Старова
„Игра на туѓ терен“ – Александра Маринина
„Четворицата јавачи на апокалипсата” – Винсенте Бласко Ибањез
„Доказот“ – Агота Кристоф 
“Кафе Хиена“ – Јана Бењова
„Магла“ – Иван Чаповски
„Змија“ – Иван Чаповски
„Како завршува светот“ – Мариа Ксилури.