Нови наслови во Библиотеката – октомври 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Просторите на текстот” – Звонко Танески
 • “Кинеење 3D” – Тони Цифровски
 • “Социологија” – Илија Ацески
 • “Културна антропологија” – Илија Ацески
 • “Од македонското книжевно наследство” – Ѓорѓи Поп-Атанасов
 • “Крајот на Виетнамската војна” – Хенри Кисинџер
 • “Ораторската вештина низ историјата” – Боро Мокров
 • “Дневна соба” – Јана Лозаноска
 • “Жива слика” – Бранко Милошевски
 • “Зборот остава траги” – Тони Димков
 • “Велика Британија и Балканот” – Теон Џинго
 • “Очи со боја на чевли” – Петар Андоновски