Нови наслови во охридската Библиотека – јануари 2018

НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • „Верзијата на Барни“ – Мордекај Ришлер
  • „Агриџенто“  – Костас Хаџиантониу
  • „Змија“ – Стиг Дагерман
  • „Констанца Ринг“ – Амалија Скрам
  • „Ненаситност 2“ – Станислав Игнаци Виткевич
  • „Враќање: Нема смрт додека ѕвони“ – Димитар Башевски
  • „Потрага по Елен Лејбовиц“ – Луан Старова
  • „Тврдина од пепел“ – Луан Старова
  • „Љубовта на генералот“ – Луан Старова
  • „Татковите книги“ – Луан Старова