Новогодишна елка под вода 2022

Нуркачите од нуркачкиот центар „Амфора“ традиционално, 19та година по ред, ја накитија новогодишната елка под вода кај Заливот на Коските во Охрид, со што на уникатен начин им ја честитаат Новата година и божиќните празници на граѓаните на Република Северна Македонија. 

Подводната елка ќе биде своевидна атракција во склоп на музејот во пресрет на новогодишните празници.


WebOhrid / 27.12.2021 / Нуркачки центар „Амфора“