НУ Центар за култура „Григор Прличев“ Охрид ги откажува сите закажани активности

„Ве известуваме дека поради новонастанатата ситуација и мерките кои ги презеде Владата на Република Северна Македонија за заштита од корона вирусот, НУ Центар за култура “Григор Прличев”-Охрид, ги откажува сите закажани активности, за следните термини на претставите ќе бидете благовремено известени!

Благодариме за разбирањето.“ – стои во соопштението од НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид.