20/06/2024
Охрид

Од наредната недела ќе почне со работа советничката канцеларија во општина Охрид

Од наредната недела советниците при Советот на општина Охрид ќе започнат со дежурства со цел да им излезат во пресрет на барањата на охриѓани за побрзо решавање на проблемите од општествената сфера.

Советничката канцеларија во општинската зграда за охриѓани ќе биде отворена во два работни дена од неделата, вторник и четврток во период од 11 до 15 часот. Во деновите за прием на странки ќе дежураат по еден советник од власта и опозицијата.