Одбележување на јубилејот: 125 години од смртта на Григор Прличев во рамки на „Прличеви беседи“

Со пригодна свеченост, во понеделник (05.02.2018), со почеток во 12:45 часот во просториите на НУ Центар за култура „Григор Прличев“ , започнуваат настаните во рамки на овогодинашните „Прличеви беседи“. 
 
Програма…