Одиграно второто коло од Бизнис лигата во мал фудбал

Викендов беа одиграни натпреварите од втората рунда од Бизнис лигата во мал фудбал. Натпреварот помеѓу Општина Охрид и Еко Шпар беше во знакот на поддршката за лицата со ретки болести. Постигнати беа следните резултати:

ЈП Градски Пазар 1:5 ЈП Проаква

Хотел Метропол 1:1 Жито Леб

Група А: Жито Леб 4, АСП Пак 3, ЈП Проаква 3, Хотел Метропол 1, Градски Пазар 0.

ЈП Нискоградба 2:6 Костал

ЛТХ Леарница 2:2 ЈП Охридски Комуналец

Општина Охрид 2:1 Екошпар 

Група Б: ЈП Комуналец 4, Костал 4, Општина Охрид 3, Еко Шпар 3, ЛТХ Леарница 2, ЈП Нискоградба 0.

WebOhrid