Одложена претставата „Чекајќи го министерот“

Согласно препораките на Владата на РСМ и Министерството за здравство за ограничување на масовни јавни собири на отворен и во затворен простор (мерки за запирање на ширење на коронавирусот), за таа цел Хит преставата „Чекајќи го министерот” закажана за утре, (сабота), 29.02.2020 година се одложува.

Картите ќе важат, се до одредување на наредниот термин за одржување на претставата.