Одржан овогодинешниот Велигденски фудбалски натпревар во Велгошти помеѓу „Стари“ против „Млади“

На овогодинешниот Велигденски фудбалски натпревар во с.Велгошти помеѓу „Стари“ против „Млади“ победија “Старите” после изведување на пенали.

Во регуларниот дел беше 2:2, додека на пенали 3:2 за „Старите“.