Охридската Библиотека организира претставување на творештвото на поетесата Душка Мушиќ од Хрватска

НУ Библиотека „Григор Прличев” – Охрид на 13.04.2018 (петок) во 12:00 часот организира претставување на творештвото на поетесата Душка Мушиќ од Хрватска.

Воведна реч ќе има Мирко Томовски. За творештвото ќе говори Тоде Илиевски, а одбрани стихови ќе чита Маја Мојсова.