25/07/2024
Охрид

Општина Охрид последен пат апелира стопанствениците кои немаат активна концесија да ги затворат објектите на крајбрежјето

Општина Охрид последен пат апелира стопанствениците кои немаат активна концесија да ги затворат објектите на крајбрежјето.

‼️Стопанисување и стекнување со противправна и имотна корист без концесија е кривично дело.

👉Општина Охрид и во наредниот период продолжува неселективно да ги отстранува сите платформи од езерските води.

 

https://www.facebook.com/KonstantinGeorgieski7/videos/326316945685245