Организаторите на Охрид трчаТ го најавија полумаратонот кој ќе одржи следната година

Атлетската манифестација Охрид трчаТ одново ги помести границите во спортот во Охрид и нашата земја задржувајќи го нивото на професионалност и оригиналоност.

Третото издание помина одлично, а дождот беше декор на илјадниците учесници и гледачи на најголемата спортска манифестација во градот. Во видеото, организаторите и официјално го најавија полумаратонот кој ќе одржи во рамки на Охрид трчаТ на 7 јуни следната година.

Гледајте и уживајте во прекрасното видео!

https://www.facebook.com/ohridtrcaT/videos/2421854114755936/