Основци од „Живко Чинго“ – Велгошти изработија новогодишна честитка

Ученици од ООУ „Живко Чинго“ – Велгошти со помош на нивниот ликовен педагог Жанета Стаиќ Митрески, рачно изработија новогодишна честитка.

„Со оваа изработена честитка на сите граѓани на општина Охрид им ја честитаме Новата година и среќни Божиќни празници.“ – велат од ООУ „Живко Чинго“ – Велгошти.

This slideshow requires JavaScript.