Оштетено стакло од излог на Здружението „Цар Борис III“

На 21.11.2022 година во 02:05 часот, во СВР Охрид пријавено е оштетување на стакло од излог на Здружението на граѓани „Цар Борис III“, лоцирано на булеварот „Македонски Просветители“ во Охрид.

Полициски екипи извршија увид и се работи на расветлување на настанот.


WebOhrid / 21.11.2022 / СВР Охрид