ОУ „Григор Прличев“ се приклучи во хуманитарната акција „За среќно детство на Ева“

Во соработка со Црвен крст учениците и вработените при ОУ„Григор Прличев“ од Охрид денес се вклучија во хуманитарна акција „За среќно детство на Ева“.

„Горди сме што во нашето училиште се негува хуманоста и што сите заедно и помогнавме на Ева.“- велат од училиштето.