Пожар во напуштен угостителски објект кај Св.Еразмо

На 29.06.2019 година околу 23 часот и 30 минути, во напуштен угостителски објект во близина на регионалниот пат Охрид – Струга, случен е пожар. Истиот е локализиран со нтервенција на охридската против пожарна единица и спречено е неговото натамошно ширење.