Пожар во стан на ул.„Карпош Војвода“

На 21.12.2019 во 11.30 часот во СВР Охрид пријавен е пожар во стан на ул.„Карпош Војвода“, сопственост на С.М.. од Охрид. Во пожарот, кој е изгаснат од страна на Територијалната противпожарна единица, нема повредени лица. Увид извршија полициски екипи.