Пожар во викенд куќа во населбата „Далјан“ во Охрид

На 06.01.2020 година во 03,30 часот, во СВР Охрид пријавен е пожар во викенд куќа во населбата „Далјан“, сопственост на С.М.(62) од Скопје.

Од извршениот увид, констатирано е дека пожарот се појавил во оџакот при што, што изгорела кровната конструкција. Интервенирала Противпожарната единица од Охрид.

Фото: Архива