17/07/2024
Охрид

Познати добитниците на наградите за најдобри литературни творби посветени на светите Кирил и Методиј

По завршувањето на  распишаниот награден литературен конкурс од страна на Општина Охрид, по повод Денот на Сесловенските просветители , Светите браќа Кирил и Методиј , избрани се добитниците на наградите.

Жири комисијата одлучи:

Прва награда во прва категорија одделенска настава

Втора награда во прва категорија одделенска настава

Трета награда во прва категорија одделенска настава

Прва награда во втора категорија предметна настава

Втора награда во втора категорија предметна настава

Трета награда во втора категорија предметна настава

Прва награда во трета категорија средно образование

Втора награда во трета категорија средно образование

Трета награда во трета категорија средно образование