17/07/2024
Охрид

Прекин во водоснабдувањето на улиците „Гоце Делчев“ и „Кирил и Методиј“

Од МЈП „Проаква“ РЕ „Водовод“ Охрид информираат дека денес поради настанат дефект на водоводна линија ф 90 мм на ул.„Гоце Делчев“ ќе има прекин во водоснабдувањето на оваа улица и улицата „Кирил и Методиј“.

Прекинот ќе трае се до отстранување на дефектот.