05/03/2024
Охрид

Пренос од педесет и деветтата седница на Советот на општина Охрид

Советот на Општина Охрид денеска со почеток во 11:00 часот, во големата сала, со физичко присуство ја одржува педесет и осмата седница. Советниците ќе расправаат по 37 точки од дневниот ред од повеќе области. Преносот од седницата можете да го следите на следниот линк:

Д Н Е В Е Н   Р Е Д