Прес-конференција на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во 15:00 часот

Денеска, 23.02.2021 година (вторник) со почеток во 15:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски преку платформата Zoom.

Прес-конференцијата на македонски јазик: https://youtu.be/nV4DtFVFRrY